Βασιλιάς Κάρολος

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είναι σχεδόν έτοιμη για τη στέψη που πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου, αλλά οι προετοιμασίες έχουν πάει λίγο πίσω διότι δεν μπορούν να βρουν κάποιον καλλιτέχνη έτσι ώστε να τραγουδήσει στην μεγάλη τελετή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν ρίξει “άκυρο” στην πρόταση του παλατιού να τραγουδήσουν στην τελετή και ανάμεσα σε αυτούς είναι η Adele, o Ed Sheeran, o Elton John και το συγκρότημα Spice Girls.

Σύμφωνα με έναν από τους διοργανωτές ο βασιλιάς Κάρολος πρότεινε κάποια από τα παραπάνω ονόματα και θα ήθελε που να τους δει αλλά δεν θα είναι εφικτό διότι έχουν αρνηθεί.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, έχουν απορρίψει τις προτάσεις του παλατιού οι τραγουδιστές χωρίς να δικαιολογήσουν τους λόγους και να σας θυμίσουμε πως ο Έλτον Τζον ήταν επιστήθιος φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Οι Spice Girls μπορεί να μην είναι επίσημα “μαζί” αλλά κάνουν διάφορες εμφανίσεις, και δεν έχουν σκοπό μια από αυτές να είναι στην τελετή ασχέτως αν θα ήταν μια πολύ ωραια στιγμή.

Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κάιλι Μινόγκ αλλά και των take That αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση.

 

Tσέκαρε και αυτά: