Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος προετοιμάζεται μαζί με τις ομάδες του και του συμβούλους του για την τελετή στέψης που θα γίνει στις 6 Μαΐου και αναμένεται να δούμε πολλά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας να δίνουν το παρών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας η οποία γιορτάζεται την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής στη Βρετανία, το παλάτι του Κένσιγκτον έκανε μια ανάρτηση στα Social media όπου βλέπουμε τον Κάρολο σε παιδική ηλικία να στέκεται πάνω στη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ και να ποζάρει για τον φακό!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Σε όλες τις μητέρες, όπου κι αν βρίσκονται, και σε αυτούς που μπορεί να τους λείπουν οι μαμάδες τους σήμερα, σας σκεφτόμαστε και σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή μέρα”.

To παλάτι μοιράζεται κατά καιρούς σπάνιες φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στιγμιότυπα από το παρελθόν να γίνονται viral και να εμφανίζονται στο Twitter όπου και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.

Εκτός από τη φωτογραφία της βασίλισσας που έφυγε από τη ζωή, είδαμε και μια φωτογραφία της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με τη δική της μητέρα.

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι σε μια διαδικασία δύσκολη καθώς πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι την τελετή και η Αγγλία θα γεμίσει πάλι κόσμο!

Tσέκαρε και αυτά: