Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος προετοιμάζεται για την τελετή στέψης του η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου, και τα πριγκιπόπουλα Τζόρτζ, Σάρλοτ και Λούις θα είναι οι πρωταγωνιστές στο Γουέστμίνιστερ Άμπι.

Τα παιδιά του πρίγκιπα της Ουαλίας αναμένεται να συνοδεύσουν τους γονείς του σύμφωνα με ντοκουμέντα που αναφέρει το Times και θα βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα το οποίο θα ακολουθεί την Καμίλα και τον Κάρολο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Προς το παρόν, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν λάβει πρόσκληση για να δώσουν το παρών στην τελετή αλλά το προσωπικό του παλατιού προετοιμάζεται για τα παιδιά τους γιατί μπορεί την τελευταία στιγμή να εμφανιστούν και θέλουν να έχουν έτοιμα δωμάτια.

Τα πριγκιπόπουλα θα εμφανιστούν σε μια επίσημη τελετή μετά από αυτή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ και θα είναι η πρώτη επίσημη του Λούι καθώς δεν είχε εμφανιστεί στην κηδεία επειδή ήταν πολύ μικρός σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Τα πλανήτης των προβών δείχνουν πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά τους θα ακολουθήσουν το βασιλικό ζεύγος έξω από το αββαείο.

Τον βασιλιά αναμένεται να ακολουθήσουν η αδερφή του με τον σύζυγο της, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργο, ο δούκας και η δούκισσα του Γκουσεστερ, ο δούκας του Κέντ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Ο πρίγκιπας Άντριου, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η Ευγενία αναμένεται να μη συμμετάσχουν ενώ ο βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί να επιβλέπει όλες τις λίστες με τους καλεσμένους.

Τσέκαρε και αυτά: