Βασιλιάς Κάρολος

Ο Βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να στεφθεί επίσημα στις 6 Μαΐου και τ παλάτι ετοιμάζει όλα όσα έχει ζητήσει να γίνουν καθώς θέλει να είναι όλα την εντέλεια και να μην υπάρχουν προβλήματα! Όπως, παραδείγματος χάρη να δούμε τον πρίγκιπα Χάρι να εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Για την τελετή η οποία θα απασχολήσει όλο τον πλανήτη, επιστρατεύτηκε ένας πολύ γνωστός συνθέτης για να δημιουργήσει τον ύμνο! Και δεν είναι άλλος από τον Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ο οποίος έχει δημιουργήσει τη μουσική για αγαπημένα μιούζικαλ όπως είναι «The Phantom of the Opera» και «Evita».

Ο συνθέτης έχει διασκευάζει εκκλησιαστική μουσική που ενθαρρύνει τους τραγουδιστές να φέρουν στο προσκήνιο ένα χαρούμενο θόρυβο και θα ακουστεί στην τελετή όπου ο Βασιλιάς Κάρολος θα φορέσει επίσημα το στέμμα του.

Οι στοίχοι είναι προσαρμοσμένοι από τον παλμό 68 και είναι διασκευασμένο ειδικά για το εκκλησιαστικό όργανο που βρίσκεται στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και για τη χορωδία.

“Ελπίζω ο ύμνος μου να αντικατοπτρίζει αυτή τη χαρούμενη περίσταση”, δήλωσε ο γνωστός συνθέτης.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν την μεγάλη τελετή και όλοι θέλουν να μάθουν επίσημα αν Αθανάσιος εμφανιστεί ο πρίγκιπας Χάρι!

Τσέκαρε και αυτά: