Βασιλιάς Κάρολος

Το πρώτο του χριστουγεννιάτικο μήνυμα στον βρετανικό λαό και σε όλο τον πλανήτη θέλησε να στείλει ο βασιλιάς Κάρολος και οι αναφορές στην αγαπημένη του μητέρα, Ελισάβετ ήταν ιδιαίτερες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μονάρχης της Βρετανίας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τα Χριστούγεννα και μέσω μιας κάμερας απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό μιλώντας για το αίσθημα της αγάπης αλλά και για την πίστη που είχε η μητέρα του στο Θεό.

“Σε αυτούς τους καιρούς του μεγάλου άγχους και της δυσκολίας, κυρίως για όσους παγκοσμίως βρίσκονται αντιμέτωποι με πολεμικές διαμάχες ή φυσικές καταστροφές ή για όσους στο εσωτερικό, βρίσκουν τρόπους για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και για να κρατήσουν τις οικογένειές τους χορτάτες και ζεστές – το βλέπουμε στην ανθρωπιά των λαών”, λέει σε κάποιο σημείο το μηνύματος του ο βασιλιάς Κάρολος.

Τσέκαρε τον :

Ο μονάρχης φορώντας ένα royal blue κοστούμι και λευκό πουκάμισο μίλησε για την αγαπημένη του “μαμά” λέγοντας πως θυμάται τις κάρτες που έστειλε για τον θάνατο της ο κόσμος και ευχαρίστησε τους πάντες.

“Αισθανόμαστε την απώλεια των αγαπημένων μας σε κάθε γιορτή. Η πίστη της μητέρας μου σε αυτές τις όμορφες ημέρες ήταν αυτή που μας καθοδηγούσε”, ανέφερε στο μήνυμα του.

Τσέκαρε και αυτά :

Γιορτινό μακιγιάζ : To look της Kylie Jenner

Ασημίνα Χατζηανδρέου : Το βίντεο του Χρηστού Δάντη