Βασιλική Δροσάτου

Η Βασιλική Δροσάτου είναι η πρώτη μαγείρισσα στο φετινό MasterChef που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές και να πάρει το “Golden pin” το οποίο της έδωσε τη δυνατότητα να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής το οποίο προβάλλεται στο Star!

Έχοντας μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική, αποφάσισε να συμμετάσχει στο MasterChef και στάθηκε μπροστά στους κριτές παρουσιάζοντας ένας πολύ όμορφο πιάτο το οποίο εντυπωσίασε τους κριτές και ιδιαίτερα τον Σωτήρη Κοντιζά. Έφτιαξε συκώτι με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ, σως από κάπαρη και φιλέτο αμυγδάλου.

Τι πρέπει να ξέρεις για τη Βασιλική Δροσάτου:

#1. Είναι 47 ετών

#2.Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες

3#.Έχει δική της επιχείρηση στον τομέα της ομορφιάς

#4. Παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής για να μπορέσει να συμμετάσχει στο MasterChef!

#5. Η νέα μαγείρισσα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες! Παντρεύτηκε στα 22 της, έκανε το πρώτο της παιδί και χώρισε! Όμως, αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή της ξανά και δυστυχώς ο δεύτερος άνδρας της έφυγε από τη ζωή μετά από ένα τραγικό δυστύχημα! Μαζί του απέκτησε τη δεύτερη κορούλα της!

Η παίκτρια έδειξε στους κριτές πως θέλει πολύ να συμμετάσχει στον φετινό κύκλο του MasterChef και με όσα τους είπε, τους έπεισε! Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να την “ψαρώσει” λιγάκι διότι της έδωσε το Golden pin αφού πρώτα την “πείραξε” λιγάκι και της είπε πως δοκίμασε το πιο νόστιμο πιάτο που έχει δοκιμάσει στον διαγωνισμό μέχρι στιγμής!

Δες την οντισιόν της:

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα ετοιμάσει αφού είναι μια γυναίκα η οποία δεν είναι επαγγελματίας μάγειρας, όπως έχει δηλώσει και θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον χώρο της μαγειρικής! Και έχει στο πλευρό της τους καλύτερους διότι οι κριτές θα της τα δείξουν όλα!