Βασιλική Λιγνού

H Βασιλική Λιγνού ξέφυγε κατά πολύ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του My Style Rocks και αποκάλε τη συμπαίκτρια της, Χριστιάννα Κατσιέρη με μια λέξη η οποία δεν είναι αποδεκτή από κανέναν, άσχετα αν είναι η άποψη της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όταν εμφανίστηκε η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές, η Ρέινα Βενέτη ρώτησε τη Βασιλική γιατί βαθμολόγησε με “4” την παίκτρια και την ίδια με “1” ενώ έχουν σχεδόν ίδια looks! Και η Λιγνού της απάντησε πως θεώρησε ότι έχει κάνει πολύ καλύτερο look. Τότε, μίλησε η Χριστιάννα Κατσιέρη και είπε πως δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στις βαθμολογίες και είχε το δικό της ξέσπασμα.

Αφού κόπασαν οι φωνές, η Βασιλική Λιγνού αποκάλεσε τη Χριστιάννα “βούρλο” και προκάλεσε τον θυμό όλων.Ακόμη και της Κατερίνας Καραβάτου η οποία είπε πως αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν αυτός που είπε στη Βασιλική πως τέτοιες ατάκες δεν πρέπει να ακούγονται στο πλατό και πως αυτή τη συμπεριφορά θα πρέπει να την έχει στο σπίτι της και όχι στο Μy Stye Rocks.

Mια ατάκα που σίγουρα δεν είναι καλό να ακούγεται και πραγματικά το φετινό ριάλιτι είναι η επιτομή του ξεκατινιάσματος αφού όλες οι κοπέλες τσακώνονται μεταξύ τους και δε σταματούν σε τίποτα.

Τσέκαρε και αυτά: