Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού συνεχίζει να έχει μια ειρωνική στάση κατά ορισμένων συμπαικτριών της στο “My Style Rocks” και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρεί πως αυτή η στάση της  δε τη βοηθά να φτάσει στον στόχο της στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια επέλεξε να δημιουργήσει ένα concept στο οποίο θα επισκεπτόταν μια καφετζού για να της πει ποιες συμπαίκτριες της έχουν στιλίστα και από ότι φάνηκε δεν εκτιμήθηκε από τους κριτές.

H Hλιάνα Παπαγεωργίου θεωρεί πως η Βασιλική Λιγνού ασχολείται πολύ με τις άλλες παίκτριες και δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στα δικά της look με αποτέλεσμα να χάνεται μέσα στο ”δάσος”.

“Κολάς σε λεπτομέρειες που δε σε βοηθούν στο παιχνίδι”, και όταν η Λιγνού προσπάθησε να της πει τι συμβαίνει η Ηλιάνα είπε πως εκείνη μιλάει και πως δεν έχει ολοκληρώσει όλα όσα ήθελε να πει. Μάλιστα, της είπε πως δεν είναι συμπαίκτρια της καθώς η στάση της ήταν σχετική ειρωνική.

 

Η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό φανερά κουρασμένη καθώς ήταν άρρωστη και προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε αλλά τελικά δεν έπεισε.

Τσέκαρε και αυτά: