Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού είναι αναμφισβήτητα η παίκτρια του “My Style Rocks” που έχει καταφέρει να αποκτήσε τα περισσότερα beef με κάποιες παίκτριες και η ένταση στο πλατό ήταν φανερή την Παρασκευή 3/2.

Η παίκτρια έχει “δικάσει” πολλές φορές τα looks των συμπαικτριών της και κάποιες δεν αντέχουν πια και αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δικό τους “δικαστήριο” κατά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Χριστιάννα Κατσιέρη έχει βαρεθεί με την “επίθεση” που νιώθει ότι δέχεται και αποφάσισε να της βάλει -1 όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το look της στα κορίτσια. Στο “χορό” του τσακωμού μπήκε και η Όλγα Κοτλίδα η οποία τις τελευταίες μέρες έχει ένταση με τη Βασιλική και δεν της αρέσει καθόλου το γεγονός πως είναι απότομη και πως δε σκέφτεται αυτά που λέει.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι λογομαχίες, η Βασιλική Λιγνού στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και δεν άρεσε καθόλου το look της στους κριτές διότι θεώρησαν πως δεν είναι καθόλου σύγχρονη και ήταν basic.

Η παίκτρια του My Style Rocks ξέσπασε λέγοντας πως δε γίνεται να είναι αυτή που πάντα δέχεται τα χτυπήματα και πήγε στη θέση της φανερά εκνευρισμένη και ενοχλημενη με όλα όσα έγιναν.

Τσέκαρε και αυτά: