Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού φαίνεται πως έχει κάποια θέματα τα οποία πρέπει να λύσει με κάποια από τα κορίτσια που συμμετέχουν στο My Style Rocks και ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει ενοχληθεί με τη συμπεριφορά της τις τελευταίες μέρες.

Μετά την ατάκα “βούρλο” που είπε στη Χριστιάννα Κατσιέρη, επέστρεψε μπροστά στους κριτές και είχε ένα περίεργο ύφος καθώς δεν μπορεί να κρατήσει τις σκέψεις της μέσα στο κεφάλι της και θέλει να μιλά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης καθώς μιλούσε με τη Βασιλική Λιγνού αισθάνθηκε πως τον ειρωνεύεται διότι η παίκτρια είπε πως έπρεπε να φέρει τον ανιψιό της στο πλατό για να κάνει ακόμη πιο ολοκληρωμένο το look της. Και αμέσως τη ρώτησε αν τον ειρωνεύεται με εκείνη να του απαντά “όχι” αλλά είχε ένα επικριτικό ύφος το οποίο δεν τον έπειθε και για αυτό το λόγο την ξαναρώτησε!

Η ένταση μεταξύ τους ήταν φανερή και ο σχεδιαστής μόδας δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της παίκτριας η οποία είναι άκρως προκλητική!

Η Βασιλικλη επέμεινε πως δεν ειρωνευόταν τον κριτή του ριάλιτι μόδας και όταν εκείνος της έβαλε “1” δε χάρηκε και ξέσπασε λέγοντας πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει ο σχεδιαστής.

Tσέκαρε και αυτά: