Βασιλική Λιγνού

H Βασιλική Λιγνού κόντεψε να πάθει κρίση κατά τη διάρκεια του gala του My Style Rocks καθώς δεν αντέχει καθόλου με όσα συμβαίνουν με τη Χριστιάννα Κατσιέρη και ξέσπασε φωνάζοντας στο πλατό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Δημήτρης Σκουλάς κατάφερε να προκαλέσει την οργή όλων των κοριτσιών όταν εμφανίστηκε στη σκηνή η Εmilia Vodos καθώς ήθελε να μάθει γιατί πλέον να δεν ασχολείται με όσα συμβαίνουν με τις βαθμολογίες. Η παίκτρια είπε πως δε θέλει πλέον να ασχολείται αλλά η φίλη της, Βασιλική, αποφάσισε να μιλήσει και να πει πως πνίγεται με όλα όσα συμβαίνουν πάντα και σηκώθηκε από τη θέση της σχεδόν σαν να είναι σε κατάσταση αμόκ.

Η Βασιλική Λιγνού σηκώθηκε από τη θέση της και ούρλιαζε μέσα στο πλατό πως θέλει να φύγει, αλλά οι κριτές την έπεισαν να καθίσει ξανά στη θέση της. Μόλις, η Χριστιάννα Κατσιέρη μίλησε για όσα συμβαίνουν η Βασιλική ξέσπασε ξανά κατά της αποκαλώντας τη φθηνή και απαράδεκτη για τη συμπεριφορά της και για όλα όσα είπε σε εκπομπή όπου συμμετείχε στο Youtube!

Tα κορίτσια δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και η κάθε μια είπαν τα παράπονα τους και όλα όσα τους ενοχλούν ενώ είδαμε να στρέφονται βέλη κατά της Νικόλ Δεσποτοπούλου διότι η Εμιλία Βόντος της κατηγόρησε ως “μπλέντερ” που πηγαίνει δεξιά και αριστερά και λέει διάφορο πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: