Βασιλική Λιγνού

H Βασιλική Λιγνού επέστρεψε για τα καλά στο My Style Rocks και για μια ακόμη φορά αντάλλαξε “πύρινες” ατάκες με τη “συνάδελφο” της, Χριστιάννα Κατσιέρη, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα ένταση στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

ad

Το κορίτσια, είναι ξεκάθαρο, πως έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους και η Βασιλική φαίνεται να μη δέχεται ποτέ τα λόγια της Χριστιάννας όταν εκείνη κρίνει το look της. Ας μην ξεχνάμε πως την έχει κατηγορήσει για στιλίτσα και πως δεν έχει γνώσεις πάνω στη μόδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε ένα ακόμη επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε τη Βασιλική Λιγνού να μην μπορεί να κατανοήσει όλα όσα δεν άρεσαν στη Χριστιάννα και να της λέει πως μιλάει σαν να είναι η “Ντόρα η Εξερευνήτρια”.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

Η Χριστιάννα προσπάθησε να πει την άποψη της έχοντας και εκείνη με τη σειρά της έντονο και ειρωνικό ύψος και η Λιγνού την αποκάλεσε μέχρι και “Αινστάιν” για να δείξει πως δεν της αρέσουν όλα αυτά που λέει.

Η ένταση συνεχίστηκε όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου νόμιζε πως η Λιγνού την ειρωνεύεται και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα γιατί δε θέλει η ένταση που συμβαίνει με τις συμπαίκτριες, να μεταφέρεται στους κριτές.

Τσέκαρε και αυτά:

Ad