Βασιλική Λιγνού

Δεν έχει μείνει σε ηρεμία η Βασιλική Λιγνού και για μια ακόμη φορά είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα μπροστά στους κριτές του My Style Rocks και πολλά κορίτσια δεν μπορούσαν να πιστέψουν σε όσα άκουγαν!

Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας δεν είναι καλά και το παραδέχεται και η ίδια μπροστά στους κριτές και φαίνεται πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι αλλά για κάποιον λόγο δεν το κάνει και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Βασιλική Λιγνού, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Ρέινα Βενέτη και η Χριστιάννα Κατσιέρη είναι τρία κορίτσια τα οποία έχουν στιλίστα και λαμβάνει πολλά μηνύματα καθημερινά όπου μέσω αυτών μαθαίνει πληροφορίες για τα looks και τις αντιγραφές που κάνουν.

Οι κατηγορίες που εξαπολύει η Βασιλική προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στη Νικόλ ενώ η Ρέινα ήταν αυτή που της είπε να το βουλώσει και πως όλα όσα λέει δεν ισχύουν!

H Bασιλική Λιγνού δε σταματά να προκαλεί εντάσεις και να κατηγορεί τις συμπαίκτριες της ενώ σύμμαχος της είναι η Emilia Vodos η οποία υποστηρίζει και αυτή τα λεγόμενα της φίλης της και πιστεύει πως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν αυτά που κάνουν!

Τσέκαρε και αυτά: