Βασιλική Λιγνού

H Βασιλική Λιγνού είναι μια γυναίκα που λατρεύει το καλοκαίρι και το αποδεικνύει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αφού οι περισσότερες εικόνες της είναι καλοκαιρινές και από διάφορες εξορμήσεις της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η fashion manager αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα ταξίδια και τις διακοπές, και μπήκε στο “My Style Rocks” για να δείξει το δικό της στιλ και να αποδείξει πώς μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά looks!

Η αγάπη της για τη μόδα είναι μεγάλη και θέλει πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις με όσα επιλέγει να φορέσει.

Η 30χρονη Βασιλική Λιγνού κατάγεται από το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης και το Άιγιο αλλά έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία είχε αγάπη για τη μόδα και για αυτό το λόγο επέλεξε να ασχοληθεί με το fashion management.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Lignou (@vasou_)

H αγάπη της για τους Έλληνες σχεδιαστές είναι μεγάλη και σε πολλές εικόνες που αναρτά στο Instagram τη βλέπουμε να δορά κομμάτια τους και πιστεύει πώς μια στιλάτη γυναίκα δεν ορίζεται από την επιλογή της να φορέσει γνωστά brands αλλά από τον τρόπο που τα συνδυάζει.

Η Βασιλική είναι μια από τις γυναίκες που δεν στηρίζουν τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν οι άλλες γυναίκες και δεν της αρέσει να υποτιμάται η νοημοσύνη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Lignou (@vasou_)

Το Instagram της

Στο λογαριασμό της στο Insta επιλέγει να αναρτά εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πώς είναι η αγαπημένη της εποχή και πώς δε θα την άλλαζε με τίποτα.

Ωστόσο, υπάρχει μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με γκρι μαλλιά και είναι άλλος άνθρωπος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Lignou (@vasou_)

 

 

Oι πόζες με μαγιό δίνουν και παίρνουν και της αρέσει πολύ να βρίσκεται κάτω από τον καιρό ήλιο και να λούζεται με το νερό της θάλασσας το οποίο κάνει πολύ καλό όταν είμαστε διακοπές .

 

Περιμένουμε να δούμε τα δυναμικά looks που θα παρουσιάσει στο ριάλιτι μόδας.

Τσέκαρε και αυτά :