Βασίλης Δημάκης

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν ενώ ο σύντροφος της είναι στην φυλακή καθώς έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και δήλωσε πως είναι περήφανη που είναι γαμπρός της ο συγκεκριμένος άνδρας και δήλωσε πως εκτίει την πριν του και κάνει αγώνα για να μπορέσει να αποδείξει πως είναι παράδειγμα προς μίμηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

“Αφήνω την Ερασμία να κάνει ό,τι θέλει και είμαι μια ροκ μαμά. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή εκτίουν την ποινή τους και θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου”, είπε η Σοφία Βόσσου. 

Τσέκαρε το βίντεο: 

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέγοντας πως είναι… σαρανταποδαρούσα και πως μπορεί να αντέξει τα πάντα γιατί είναι δυνατός και αγαπά τη ζωή!

H Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχουν καταφέρει μέσα στα χρόνια να γίνουν οικογένεια και είναι ο ένας κοντά στον άλλον!

Ο αρραβώνας της Ερασμίας Μάνου

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου και ο σύντροφος της γνωρίστηκαν μέσω των social media όταν η τραγουδίστρια του έστειλε ένα μήνυμα για να δείξει τη συμπαράσταση της και έπειτα ξεκίνησαν να έχουν επικοινωνία.

Ξεκίνησαν τα επισκεπτήρια στη φυλακή και έτσι δημιούργησαν μια σχέση η οποία οδήγησε στον αρραβώνα τους.

Τα σχόλια του κόσμου στο άκουσμα της είδησης ήταν πολλά και τα περισσότερα κακεντρεχή αλλά οι δυο τους τα αγνοούν και ζουν τον έρωτα τους όπως εκείνοι έχουν επιλέξει!

Τσέκαρε και αυτά: