Βασίλης Μπισμπίκης

O Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν τον απόλυτο έρωτα και δε σου κρύβω πως μας έχει επηρεάσει και εμάς γιατί θέλουμε και εμείς έναν άνθρωπο στη ζωή μας ο οποίος θα μας κάνει να αισθανθούμε σαν να είμαστε το κέντρο του κόσμου!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει βρεθεί πολλές φορές στο νυχτερινό κέντρο όπου το κορίτσι του τραγουδά και πριν από λίγες μέρες φόρεσε ένα από μαύρο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι και ανέβηκε στη σκηνή για να χορέψει στη σύντροφο του ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! Και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το outfit αλλά και η βαριά ζεμπεκιά στο μαγαζί ενέπνευσαν πολλούς να δημιουργήσουν τη στολή “Βασίλης Μπισμπίκης” και ένας από αυτούς που την υιοθέτησε ήταν ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος παρουσίασε το καρναβάλι της Ιεράπετρας.

Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης εμφανίστηκε στο μεγάλο καρναβάλι φορώντας μαύρα ρούχα, τα μαλλιά του ήταν ακόμη πιο γκριζαρισμένα και χόρεψε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη σκορπίζοντας γέλιο σε όλους!

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki

Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη “στολή” αλλά ο Πούμπουρας ήταν από τους καλύτερους!

Τσέκαρε και αυτά: