Βασίλης Ζούλιας
Στιγμιότυπο από βίντεο της εκπομπής "Πρωινό μας"

Ο Βασίλης Ζούλιας έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι ένας σχεδιαστής του οποίου κύριο μέλημα είναι οι γυναίκες και η υψηλή αισθητική. Και δεν χωρά αμφισβήτηση , το γεγονός,μ πώς είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και πώς κάθε του δημιουργία είναι ένα μικρό “έργο τέχνης”.

Ο Έλληνας σχεδιαστής φόρεσε τα καλά του, και παρουσίασε στον fashion κόσμο την συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 στο πλαίσιο της AXDW. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να δει από κοντά την “οικογενειακή πασαρέλα” που έκαναν τα μοντέλα που επέλεξε ο σχεδιαστής και τα desinger pieces ήταν ένα και ένα.

Mαμάδες πήραν τις κόρες τους από το χέρι και περπάτησαν στην πασαρέλα, μοντέλα τα οποία βρίσκονται πάν στο πλευρό του σχεδιαστή φόρεσαν τα ρούχα του και το κλίμα στην επίδειξη ήταν homie και άκρως οικογενειακό.

Χρώματα, μοτίβα που σου φτιάχνουν τη διάθεση αλλά και πολύ ψηλά τακούνια πρωτοστάτησαν στην πασαρέλα και τα μοντέλα έχοντας gun διάθεση, περπάτησαν με τις εξαιρετικές δημιουργίες.

Tα μοντέλα εκτός από τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, φόρεσαν τα ιδιαίτερα κοσμήματα που δημιούργησε ο Περικλής Κονδυλάτος , τα οποία εναρμονίστηκαν πλήρως με τα ρούχα και δεν έλειπε τίποτα από τα looks.

“We are family” ήταν το moto της φετινής συλλογής και τα neon χρώματα  ήταν αυτά που αμέσως τράβηξαν το “μάτι” του κοινού ενώ κάποια μοτίβα σε animal print ύφος φανέρωσαν πώς ο Βασίλης Ζούλιας θέλει να δει τις γυναίκες να εκδηλώνουν και την “άγρια πλευρά” τους. Φυσικά δεν έλειψαν οι δημιουργίες οι οποίες έφεραν flower prints – κάτι το οποίο υπάρχει σε πολλές συλλογές του σχεδιαστή – ενώ τα μίνι φορέματα αλλά και τα maxi φορέματα δεν έλειπαν από τη συλλογή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως το fashion show στήριξε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία προσφέροντας μέρος των εσόδων του.

Τσέκαρε και αυτά :

Βαρβάκειος αγορά: Ένα μοντέρνο Διονυσιακό Σymposio

Μπράντ Πιτ : Φήμες για νέα σύντροφο στη ζωή του