Βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μετά τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι έπρεπε να αναμέναμε και την απάντηση της Βασίλισσας Ελισάβετ και αυτή ήρθε με ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι αφού έμαθαν για τις εμπειρίες του ζευγαριού, που τις αποκάλυψαν σε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι.

Με απόλυτα προσεχτικό τρόπο, η ανακοίνωση αναφέρει πως τα ζητήματα που τέθηκαν περί φυλετικών διακρίσεων είναι ανησυχητικά.

Και εκεί έρχεται το καρφί της Βασίλισσας Ελισάβετ που χτυπάει κατευθείαν την Μέγκαν Μαρκλ στην καρδιά. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά “αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν”.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η Βασίλισσα αμφισβητεί τα λεγόμενα της Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο, η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει πως αυτά τα ζητήματα θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ΄ ιδίαν, ξεκόβοντας με τον πιο αυστηρό τρόπο πως τέρμα η δημοσιότητα για αυτό το θέμα.

Πάντως, η ανακοίνωση του Παλατιού καταλήγει αναφέροντας πως «Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της