Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει διάφορες συνήθειες που έχουν μόνο οι βασιλιάδες και είναι και κομματάκι λογικό μιας και είναι η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ως γνωστό η Βασίλισσα της Αγγλίας τρώει μόνο και μόνο γιατί πρέπει να τρέφεται γιατί διαφορετικά δεν είναι πολύ φαν της διαδικασίας αυτής.

Αλλά αυτή η συνήθεια δεν αλλάζει που έχει! Την είδηση την αποκάλυψε ο Independent μέσα από την ξαδέλφη της Μάργκαρετ Ρόουντς η οποία έκανε γνωστό πως η Βασίλισσα Ελισάβετ πίνει λίγο πριν πέσει για ύπνο ένα ποτήρι σαμπάνια.

Βέβαια εκτός από τη σαμπάνια ως γνωστό η Βασίλισσα Ελισάβετ πίνει σχεδόν κάθε μέρα το αγαπημένο της ποτό το οποίο είναι ένα τζιν με Dubonnet το οποίο ουσιαστικά είναι ένα γλυκό απεριτίφ με βάση το κρασί.

Ωστόσο, για αυτή τη συνήθεια της Βασίλισσας να πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια έμεινε στη μέση η αποκάλυψη γιατί δεν μάθαμε ποτέ ποια είναι η μάρκα του ποτού.

Όσον αφορά στο πρωινό της Βασίλισσας είναι πάντα λιτό και συγκεκριμένα τρώει δημητριακά. Βέβαια όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κέφια τότε μπορεί να τρώει και αυγά με σολομό.