Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μια μονάρχης η οποία λατρεύτηκε από μεγάλη μερίδα των Βρετανών ενώ και σε χώρες όπου επεκτάθηκε η βρετανική αυτοκρατορία, δε σταματούν να μιλούν για τη Λίλιμπετ.

 

Ο κόσμος ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο στέκεται υπομονετικά στις τεράστιες ουρές που έχουν δημιουργηθεί κατά μήκος του Τάμεση και περιμένουν να μπουν στο βρετανικό κοινοβούλιο για να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας και να πουν το τελευταίο “αντίο”.

Ο μυστικός ανταποκριτής μας ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, απαθανάτισε τα μηνύματα τα οποία αφήνει ο κόσμος στο Green Park από την πλευρά του Wellington Arch και γράφουν πολύ γλυκά λόγια για την αγαπημένη του βασίλισσα.

Σε κάποια από τα μηνύματα αναφέρουν πώς τους “άλλαξε τη ζωή” και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη της για τα χρόνια που υπηρέτησε το Στέμμα ενώ και πολλά παιδάκια έχουν γράψει τα δικά τους μηνυματάκια για τη βασίλισσα.

Τα μηνύματα συνοδεύονται και από πολλά λουλούδια και θα δεις ηλίανθους, τριαντάφυλλα, ζέρμπερες και άλλα πολλά!

Ο κόσμος κάνει τις βόλτες του στο Λονδίνο, παρατηρεί όλα τα αγάλματα που υπάρχουν τριγύρω και προσπαθεί να αντέξει το βαρύ κλίμα που υπάρχει αφού όλη η Βρετανία “θρηνεί”.

Η βασιλική φρουρά κάνει διαρκώς αλλαγές καθώς οι στρατιώτες είναι κατάκοποι αλλά θα έκαναν τα πάντα για το ΣΤΕΜΜΑ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ συγκίνησε πολλούς με τον θάνατο της!

Τσέκαρε και αυτό : Γιάννης Αντετοκούνμπο : Η ταινία μικρού μήκους