Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από “γηρατειά” σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας πριν από κάποιους μήνες και το οποίο είχε γίνει viral στο διαδίκτυο. Όμως, ένα νέο βιβλίο έρχεται να ανατρέψει τα αίτια του θανάτου του και γλινεται λόγος γαι καρκίνος.

Ο καλός φίλος του πρίγκιπα Φίλιππου, Γκάιλς Μράντεθ, ισχυρίζεται στη βιογραφία η οποία φέρει τον τίτλο Elizabeth: An Intimate Portrait”, πώς η μονάρχης που αγάπησε τόσο πολύ μεγάλη μερίδα του βρετανικού λαού, πέθανε από καρκίνο του μυελού των οστών και πώς το τελευταίο έτος υπέφερε από τα συμπτώματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο νέο βιβλίο, ο βιογράφος αναφέρει πώς άκουσε πώς η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μια μορφή μυελώματος και πώς ήταν ο κύριος λόγος όπου είχε χάσει πολλά κιλά και που είχε προβλήματα κινητικότητας., σύμφωνα με τη Sun.

Σύμφωνα με τον βιογράφο, η βασίλισσα ήταν ένας άνθρωπος πολύ δραστήριος και όταν έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, αποφάσισε να κάνει περισσότερα πράγματα γιατί ήθελε να ξεχνιέται και να μη θυμάται στην τραγική απώλεια που βίωσε.

Ήταν ένας άνθρωπος που νοιαζόταν πολύ για το “Στέμμα” και δε δίσταζε να πάρει σκληρές αποφάσεις, όπως αυτή να αφαιρέσει από τον πρίγκιπα Άντριου τα βασιλικά του προνόμια.

Το βρετανικό Παλάτι δεν έχει απαντήσει ακόμη στη νέα θεωρία για τον θάνατο της μονάρχη.

Τσέκαρε και αυτά : 

Κυριάκος Μητσοτάκης : Η ανάρτηση για την αδερφή του

Evangelia : Επιστρέφει ως Αφροδίτη