Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ελληνικές σειρές και διαθέτει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram όπου μέσω αυτού μοιράζεται την καθημερινότητα της με τους followers της. Επιλέγει να δώσει σπάνια συνεντεύξεις και θέλει να απασχολεί με τη δουλειά της και όσα κάνει για να δείξει στον κόσμο από επιλογή της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ηθοποιός έχει καταφέρει κατά καιρούς να απασχολήσει με τα φώτα της δημοσιότητας καθώς έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και με τον δεύτερο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Ας μάθουμε κάποιες πληροφορίες για εκείνη!

Βάσω Λασκαράκη – Βιογραφικό, Instagram, η πραγματική ηλικία,ο Τσιμιτσέλης, ο δεύτερος γάμος

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1979 και είναι από τη Θεσσαλονίκη! Οι γονείς τους ασχολήθηκαν με τον καθαρισμό κτιρίων αλλά εκείνη δε σκέφτηκε ποτέ να στραφεί προς αυτόν τον κλάδο διότι ήθελε πάντα να ασχοληθεί με την υποκριτική! Έδωσε εξετάσεις στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος και την πρώτη φορά απορρίφθηκε! Κατάφερε να μπει λίγα χρόνια αργότερα – σε ηλικία 20 ετών – και εργαζόταν παράλληλα σε πολλές δουλειές.

Το 2002 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και το 2005 ήρθε μόνιμα στην Αθήνα οπό και συμμετείχε στην σειρά “Φιλοδοξίες”.

Κάποιες από τις σειρές που έχει παίξει 

    • Φιλοδοξίες
    • Η Πολυκατοικία
    • Κλεμμένα όνειρα
    • Έρωτας
    • Το σόι σου
    • Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Έχει συμμετάσχει και σε πολλές θεατρικές παραγωγές και συνεχίζει να απασχολεί με το ταλέντο της και της επαγγελματικές επιλογές που κάνει.

Η γνωριμία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη γνώρισε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν έπαιζαν στη σειρά “Η Πολυκατοικία” το 2009 όπου και ξεκίνησε η σχέση τους. Το 2013 αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και απέκτησαν την κόρη τους Εύα! Μετά από 4 χρόνια παντρεμένοι, αποφάσισαν να ανακοινώσουν πως χωρίζουν και πως θα συνεχίσουν να είναι αγαπημένοι για χάρη του παιδιού τους.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και ο δεύτερος γάμος

Στο τέλος του 2017 η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει σχέση με τον γνωστό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο και μετά από δυο χρόνια ευτυχίας επέλεξαν να προχωρήσουν σε ένα γάμο ο οποίο κρατά μέχρι σήμερα. Οι δυο τους μοιράζονται τη ζωή τους μεταξύ Κρήτης και Αθήνας και ζουν υπέροχες στιγμές τις οποίες παρακολουθούμε μέσω των social media!

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 770Κ followers, και είναι ένα μέσο το οποίο χρησιμοποεί για να δείξει άγνωστες στιγμές της ζωής της ενώ έχει πολλές συνεργασίες με γνωστά brands τα οποία διαφημίζει και θεωρείται από τις πολύ καλά πληρωμένες.

Τσέκαρε και αυτά: