Βενζίνη

Η βενζίνη είναι το καύσιμο το οποίο χρησιμοποιείται στα περισσότερα οχήματα στην Ελλάδα και παρόλο που έχει αρχίσει να “κινείται” το θέμα με τα ηλεκτροκίνητα οχήματα, πολλοί οδηγοί δεν αφήνουν την πατροπαράδοτη επιλογή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Υπάρχουν πολλά πρατήρια τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες πολίτες αλλά δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για να τα επισκεφτούμε αφού μπορεί να περιμένουμε πολλές ώρες και να μην μπορούμε να εξυπηρετηθούμε με τον τρόπο που επιθυμούμε.

Ποιες είναι οι χειρότερες ώρες και μέρες

Οι πρωινές ώρες είναι οι χειρότερες για να επισκεφτεί κάποιος ένα πρατήριο καυσίμων για να προμηθεύσει το όχημα του με το ανάλογο καύσιμο σύμφωνα με πολλούς εργαζόμενους στο χώρο καθώς όλοι θέλουν να πάνε στη δουλειά τους και δεν έχουν φροντίσει από την προηγούμενη μέρα να βάλουν βενζίνη. Και οι ώρες αιχμής δε θεωρούνται κατάλληλες για έναν οδηγό γιατί γίνεται χαμός και χάνει χρόνο.

Όσο, για τις μέρες που πρέπει να αποφεύγει ένας οδηγός τα πρατήρια είναι το Σαββατοκύριακο καθώς ο κόσμος βγαίνει για να διασκεδάσει και να κάνει βόλτες και τα πρατήρια γεμίζουν με πελάτες, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλή η εξυπηρέτηση.

Τσέκαρε και αυτά: