Versace

Στο Χόλυγουντ θέλησε να παρουσιάσει τη συλλογή F/W2023 o oίκος Versace και επιστράτευσε πασίγνωστα μοντέλα το οποία κλήθηκαν να περπατήσουν σε ένα χώρο ο οποίος σίγουρα ήταν ότι χειρότερο για τα πόδια τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η πασαρέλα στήθηκε σε έναν ανοιχτό χώρο κατά όταν ο ήλιος έδυσε τα μοντέλα ξεκίνησαν να ανεβαίνουν σκαλιά για να μπορέσουν να εμφανιστούν μπροστά στους εκλεκτούς καλεσμένους που κάθισαν στη πρώτη σειρά.

Η Gigi Hadid,  η Kendall Jenner, η Νaomi Campbell, η Emily Ratajkowski, και άλλα πολλά κορίτσια της παγκόσμιας μόδας βγήκαν στην πασαρέλα φορώντας τις νέες δημιουργίες του οίκου Versace.

Το όραμα της Ντονατέλα Βερσάτσε ήταν να φέρει ξανά στο προσκήνιο το power glam και για μια ακόμη φορά είδαμε πολλά μαύρα δημιουργήματα, και επιβεβαιώθηκε πως το μαύρο χρώμα θα είναι αυτό που θα φορεθεί πολύ τον επόμενο χειμώνα.

Χρώματα όπως το βεραμάν και το hot pink ήταν αυτά τα οποία συνδυάστηκαν με το μαύρο και έδωσαν την αίσθηση της πολυτέλειας σε μια πιο ροκ εκδοχή ενώ και αυτός ο οίκος στηρίζει τους έντονους ώμους.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ :

Τέλεια συλλογή!

Τσέκαρε και αυτά: