Viber

Η Rakuten Viber, η εταιρεία πίσω από μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές instant messaging στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα μια καινούργια υπηρεσία, τις Σημειώσεις Μου, που βοηθά τους χρήστες της να οργανώσουν μεγάλες και μικρές στιγμές, να απλοποιήσουν καθημερινές δουλειές και να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο Viber. 

Η καθημερινότητα του κάθε χρήστη περιλαμβάνει συνεχές multitasking – μηνύματα, κλήσεις και βίντεο που φτάνουν εν ώρα δουλειάς- που τον δυσκολεύει να παρακολουθεί τα πάντα. Την ίδια ώρα είναι διστακτικός να κατεβάσει μια εφαρμογή αποκλειστικά για τη διαχείριση υποχρεώσεων.

Γι’ αυτό και το Viber δημιούργησε τις Σημειώσεις Μου, ένα χώρο μέσα στον κατάλογο συνομιλιών των χρηστών, που τους βοηθά να διατηρούν λίστες με υποχρεώσεις, φωτογραφίες, υπενθυμίσεις και πολλά περισσότερα, τακτοποιημένα σε ένα μέρος.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες και πάνω από επτά εκατομμύρια δραστηριότητες το λεπτό μέσα στο Viber, οι Σημειώσεις Μου θα εξορθολογήσουν την καθημερινότητα των χρηστών και θα κάνουν την εκτέλεση των διαφόρων δουλειών τους όσο πιο βολική και αποδοτική γίνεται. 

Η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη για να συνεργάζεται με τα καθημερινά μηνύματα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Viber και προσθέτει τις εξής δυνατότητες: 

  • Δημιουργία λίστας με υποχρεώσεις και διαγραφή όσων ολοκληρώνονται
  • Αποθήκευση αγαπημένων μηνυμάτων, βίντεο, φωτογραφιών, αυτοκόλλητων, όλα σε ένα μέρος
  • Συγχρονισμός σε κάθε συσκευή (π.χ. κινητό, υπολογιστής, tablet κλπ)
  • Υπενθυμίσεις για τις πιο σημαντικές σημειώσεις (έρχεται σύντομα)

«Το να κάνουμε την καθημερινότητα των χρηστών ευκολότερη είναι σημαντικό για μας και με τις Σημειώσεις Μου, ανεβαίνουμε ένα επίπεδο» είπε ο Ofir Eyal, COO της Rakuten Viber. «Οι χρήστες μας ήδη εκτιμούν και εμπιστεύονται το Viber λόγω της προστασίας που παρέχει στα δεδομένα τους και των γρήγορων επιδόσεών του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τους προσφέρουμε την εμπειρία αυτών των καινούργιων εργαλείων που θα τους βοηθήσουν να οργανώσουν με ευκολία τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις τους, όλα μέσα σε μία εφαρμογή».