VICE SPECIALS

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Makeover Ζωής». Σε αυτό το επεισόδιο, πρωταγωνιστές είναι τρεις άνθρωποι που νίκησαν τον θάνατο, διαχειρίστηκαν την απότομη αλλαγή της εξωτερικής τους εμφάνισης και έκαναν makeover για να πάρουν πίσω την πρωταρχική τους εικόνα.

Το VICE συνάντησε τη Φρόσω Μαρίνου, μια νέα γυναίκα που ξεπέρασε τον καρκίνο  μαστού κάνοντας ολική μαστεκτομή στο ένα στήθος και αποφάσισε να αποκαταστήσει τη θηλή της. Με τη βοήθεια της Ελένης Ζαβέρδα, Medical Tattoo Artist, παρακολουθήσαμε όλη τη διαδικασία αποκατάστασης θηλής, που έβαλε, συμβολικά, τελεία στην περιπέτεια ζωής της Φρόσως.

Ο Λεωνίδας Κολέλης έχασε το χέρι του από τον καρπό και κάτω, σε ηλικία 14 ετών, στο έθιμο βεγγαλικών το Πάσχα στην Άνδρο. Σήμερα, στα 22 του, τίποτα δεν τον σταματά και συνεχίζει τις μουσικές σπουδές του στο τρομπόνι. Το VICE κατέγραψε τα στάδια της δημιουργίας του τέταρτου νέου πρόσθετου χεριού του από σιλικόνη στα εργαστήρια του πιο εξειδικευμένου κέντρου, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στον τομέα των ορθοπεδικών ειδών και τεχνητών μελών.

Τέλος, η 28χρονη Ενίντα Σούλι περιγράφει πώς είναι να ζεις με πρόσθετα μέλη στα πόδια μετά από μία ατυχή στιγμή που παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή, όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Όπως λέει η ίδια: «Το κλειδί είναι να αποδέχεσαι το πρόβλημά σου. Άμα το αποδεχθείς και το κάνεις δικό σου, τότε δεν σε σταματάει τίποτα».

VICE SPECIALS – Ραντεβού τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, 01:30.

Παραγωγός: Κατερίνα Βασιλείου

Οπερατέρ: Τάσος Σκαρής, Νίκος Βλαχάκης

Ηχολήπτης: Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος

Μοντέζ: Μαρία Κουνάβη

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ VICE Specials εδώ: https://video.vice.com/gr/show/vice-greece-specials