Victoria's Secret

Η πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων και μαγιό, Victoria’s Secret, επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια με ένα μεγάλο show και θέλει να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια και αφορούν στα πρότυπα των μοντέλων!

Η εταιρεία επέλεξε πριν από κάποια χρόνια να “παγώσει” τα περίφημα show όπου οι “Άγγελοι” της εμφανίζονταν στην πασαρέλα με ιδιαίτερα εσώρουχα  αλλά ήρθε η στιγμή να δείξει το νέο της πρόσωπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στην πασαρέλα θα δούμε μοντέλα τα οποία είναι plus size, transgender και μοντέλα όπως είνα η Bella Hadid. Kύριο σύνθημα της Victoria’s Secret  πλέον, είναι πως όλοι έχουν δικαίωμα στη μόδα και στις σέξι δημιουργίες.

Στην πασαρέλα αναμένεται να δούμε την Candice Huffine η οποία είναι plus size, τη Valentina Sampaio η οποία είναι transgender όπως και τις Bella Hadid, Devyn Garcia ,Taylor Hill, Adut Akech, Imaan Hammam αλλά και τη Sofia Jirau η οποία είναι μοντέλο με σύνδρομο Down .

Στο show πάντα εμφανίζεται ένας καλλιτέχνης ο οποίος είναι ανάμεσα στα μοντέλα και τραγουδά γνωστές επιτυχίες αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι γνωστό!

Η περιέργεια είναι μεγάλη και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά :