Βικτόρια Μπέκαμ

H Βικτόρια Μπέκαμ είναι μια από τις αγαπητές σχεδιάστριες μόδας στη Βρετανία και πολλές είναι οι celebrities που επιλέγουν να φορούν τις δημιουργίες της κατά καιρούς, καθώς δημιουργεί σούπερ stylish κομμάτια τα οποία είναι ότι πρέπει για εκείνες που θέλουν να δείχνουν πάντα ότι έχουν class.

ad

 

Η πρώην Spice Girl – πάντα θα τη θυμόμαστε ως τη Posh Spice – παρουσίασε για πρώτη φορά μια κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσίασε τους πάντες. Ακόμη και τη “Σιδηρά Κυρία” της Vogue Αννα Γουίντορ.

Η παρουσίαση της κολεξιόν για τη σεζόν S/S 2023, πραγματοποιήθηκε στην μπαρόκ εκκλησία του Βαλ Δε Γρεις η οποία είναι ένα καλά διατηρημένο μοναστήρι του 17ου αιώνα και βρίσκεται στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα.

Οι δημιουργίες της Βικτόρια Μπέκαμ ήταν αυτό που περιμέναμε! Κομψές δημιουργίες με ιδιαίτερα κοψίματα και χρώματα, που μπορούν να φορεθούν από μια γυναίκα που θέλει να αισθάνεται ότι ο δυναμισμός της βγαίνει από παντού.

Από την κολεξιόν δε θα μπορούσε να λείπει το κλασικό fitted κοστούμι που λατρεύει να δημιουργεί η σχεδιάστρια ενώ είδαμε πώς “επενδύει” σε μια χρωματική παλέτα του ανοιχτού πράσινο που θυμίζει άγουρη ελιά αλλά και του κρεμ, του μαύρου και του πορτοκαλί. Ιδιαίτερη επιλογή ήταν να χρησιμοποιήσει high boots σε βινίλ υλικό ενώ οι τσάντες – τα νέα pouches με κρόσια – ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση και αναμένεται οι επόμενες It Bags.

Τσέκαρε και αυτό : Ελένη Φουρέιρα : Θα παίξει στον κινηματογράφο

Ad