Βικτώρια Μυροφορίδου

Για αρκετό καιρό ψάχναμε να βρούμε τη Βικτώρια Μυροφορίδου στο Instagram αλλά κάνοντας μια ακόμη “διαδικτυακή βόλτα”, τελικά τη βρήκαμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο, προτού βρεθεί στον τελικό του GNTM, είχε ξεκινήσει να κάνει τα βήματα του στον κόσμο του μόντελινγκ και στην ηλικία των 14 ετών άρχισε να κάνει τις πρώτες της φωτογραφίσεις.

Η Βικτώρια Μυροφορίδου έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instagram όπου παρουσιάζει τη δουλειά που έχει κάνει μέσα στα χρόνια και είναι εκπληκτική.

Στα 21 της χρόνια αποφάσισε να δώσει ένα boost στην καριέρα της και συμμετείχε στο ριάλιτι μοντέλων που προβάλλεται στο STAR και κέρδισε τρεις από τους τέσσερις κριτές που την είδαν στην οντισιόν της. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν εκείνη που θεώρησε πως δεν έχουν “ψυχή” οι πόζες της και έτσι της έδωσε ένα “όχι”. Ωστόσο, ο Τάσος Σοφρωνίου της ανακάτεψε τα μαλλιά και την είδε πιο “wild”, με αποτέλεσμα να πάρει το “ναι” του και να περάσει στα ID catwalk.

Η Βικτώρια μπήκε στο σπίτι του Gntm και πέρασε από διάφορες δοκιμασίες για να καταφέρει να φτάσει στον τελικό και έχοντας στο πλευρό της την Μαρίτα Καθιζιώτη και την Αλεξία Τράκιο, κατάφερε να αποδείξει πως είναι model material σε όποιον είχε αμφιβολίες.

Το μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη έχει αναρτήσει κατά καιρούς στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις δουλειές που έχει κάνει. Και είναι όλες εξαιρετικές αφού ξέρει πολύ καλά πώς να ποζάρει και να είναι μέσα στο concept.

Αυτό που μπορεί κανείς να αντιληφθεί βλέποντας τον λογαριασμό της είναι πώς έχει αδυναμία στα μαγιό και ποζάρει σε διάφορες στιγμές δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της το οποίο φαίνεται γυμνασμένο και μαυρισμένο.

Τσέκαρε κάποιες εικόνες της :

Κούκλα είναι η άτιμη και δεν έχουν άδικο όσοι τη χαρακτηρίζουν ως μια baby Κάρλι Κλος.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Εικόνες από την Ευρώπη

Συμβουλές για σχέσεις : Πώς θα δεις ότι αξίζει