Βικτώρια Μυροφορίδου

Η Βικτώρια Μυροφορίδου είναι ένα από τα κορίτσια που κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις οντισιόν και αμέσως αντιλήφθηκαν πώς πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό κορίτσι.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων που προβάλλεται στο Star φορώντας ένα denim παντελόνι και ένα μαύρο top, και αμέσως οι κριτές επικεντρώθηκαν στα κρυστάλλινα μάτια της. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η κριτής που έδωσε ένα μεγάλο “όχι” στην Βικτώρια καθώς θεώρησε πως οι πόζες της ήταν “dead” αλλά οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το πολυπόθητο “ναι” και κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά στον διαγωνισμό.

Τσέκαρε την οντισιόν της :

Η Βικτώρια μπήκε στο σπίτι του GNTM και κατάφερε να βρίσκεται στις φιναλίστ του διαγωνισμού καθώς είχε βάλει ως στόχο τη νίκη. Η πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων έδειξε πως είναι ένα πλάσμα αποφασιστικό και πως δε θα αφήσει τα λόγια κανενός να μπουν ανάμεσα σε εκείνη και το όνειρο της.

Η “μεταμόρφωση” των μαλλιών της ήταν και αυτό που της έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη στον διαγωνισμό, καθώς χρειαζόταν μια μεγάλη αλλαγή για να φανούν τα έντονα χαρακτηριστικά της.

Ήταν ένα από τα κορίτσια που δε δίστασαν να δείξουν την αντιπάθεια τους απέναντι σε κάποια πρόσωπα και όταν κέρδιζε τις δοκιμασίες, φρόντιζε να δίνει τα disavantages σε πρόσωπα με τα οποία δεν ήταν πολύ κοντά της.

Σε ένα από τα πλατό έδειξε πως δε φοβάται να πει αυτά που πιστεύει και πώς θεώρησε μια λήψη της Ραφαέλας “πολύ πρόστυχη” με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας μικρός πανικός στο γύρισμα. Τα περισσότερα κορίτσια θεώρησαν πώς ήταν λάθος η λέξη που χρησιμοποιήθηκε και εκείνη αμέσως ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εννόησε τη συγκεκριμένη λέξη.

Ένα από τα πράγματα που σίγουρα δε θα ξεχάσει κανείς κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ήταν στον ημιτελικό όπου έκανε μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια φωτογράφιση και εμφανίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία δεν τη θυμόταν. Ωστόσο, η Βικτώρια κατάφερε να τη διαψεύσει και μπήκε στον τελικό με μεγάλη άνεση.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη Βικτώρια Μυροφορίδου

  • Στην ηλικία των 14 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο
  • Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη όπου και μένει μόνιμα
  • Είναι 21 ετών
  • Σπουδάζει μάρκετινγκ
  • Η οικογένεια της είναι η αδυναμία της και είναι μοναχοκόρη
  • Πιστεύει πως η εξυπνάδα της είναι το ατού της στο GNTM
  • Oι φίλοι της τη φωνάζουν “γατάκι”

Τσέκαρε και αυτά : 

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας για ψώνια

Αλεξία Τράικο : Η πορεία στο GNTM και τα στοιχεία

Ad