Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά με την επιστροφή της στο GNTM φαίνεται πως έχει αλλάξει πολύ και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τον τρόπο που παρουσιάζει το reality μόδας, αλλά και από το πως κινείται πια σε αυτό που λέμε showbiz.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή! Από τα πρώτα επεισόδια του GNTM όλοι παρατήρησαν πως η Βίκυ Καγιά κάτι έχει αλλάξει! Και δεν αναφερόμαστε στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.

Η Βίκυ Καγιά έχει αποφασίσει να είναι πιο σκληρή αυτή τη φορά! Και μάλιστα τόσο σκληρή που είναι στα όρια της απρέπειας προς εκείνα τα κορίτσια που αποφάσισαν να βρίσκονται στο GNTM για τους δικούς της λόγους.

Και όσο ήταν στις auditions η κόντρα με τη Σοφία Χατζηπαντελή ίσως και να άξιζε λίγο! Βέβαια ακόμα και τα social media αποθέωναν τη Χατζηπαντελή και “σταύρωναν” τη Βίκυ Καγιά.

Και μετά ήρθε το κυρίως μενού του reality μόδας όπου εκεί η Βίκυ Καγιά κυριολεκτικά το παράκανε! Ατάκες, κριτικές και απόψεις προς τα μοντέλα του GNTM που κάποιες φορές φλέρταραν επικίνδυνα με το bullying!

Όσο έβλεπε η παρουσιάστρια ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά που ήθελε εκείνη και το κανάλι τόσο “αγρίευε” περισσότερα με απαράδεκτα σχόλια και αφοριστικές απόψεις! Και δεν είναι μόνο τα μοντέλα που τα άκουγαν για τα καλά! Αυτός ο συνεργάτης της και χρόνια φίλος, όπως η ίδια λέει, ο Γιώργος Καράβας, δεν νοείται να διατυπώσει αντίθετη γνώμη!

Η Βίκυ Καγιά μιλάει! Όποιος διαφωνεί μαζί της σωπαίνει! Ο Γιώργος Καράβας μιλάει κι αν εκείνη έχει αντίρρηση, πετάγεται μία φωνή, τον διακόπτει και του λέει ότι δεν έχει καθόλου δίκιο! Αυτά τα στιγμιότυπα είναι τόσο ενοχλητικά για τους τηλεθεατές οπότε φαντάζομαι πόσο ενοχλητικά είναι και για τον ίδιο!

Και αφού αυτό η μετατροπή του GNTM σε ένα άγριο reality δεν πιάνει και τόσο ή όσο θα ήθελε η Βίκυ Καγιά επιστράτευσε τις γνωριμίες της. Και τι εννοώ; Δεν κάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την παρουσιάστρια του GNTM για τη συνέντευξη στο The Tonight Show!

Αντίθετα! Εκείνη πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να πάει! Και οι πληροφορίες του citynow.gr είναι πέρα για πέρα σωστές! Η Βίκυ Καγιά δεν έχει πατήσει στο show του Γρηγόρη Αρναούτογλου για χρόνια και μάλιστα όλες τις τελευταίες χρονιές, όταν γινόταν κρούση, εκείνη δεν δεχόταν να βρεθεί εκεί για συνέντευξη!

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αγριέψει! Και έτσι, ενώ δεν δεχόταν να πάει, τώρα τηλεφώνησε η ίδια για να ζητήσει να βρεθεί εκεί! Και έτσι και θα γίνει!

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Μωρά γουρούνια : Τα βίντεο στο Instagram