Βίντεο με τούμπες

Βίντεο με τούμπες :Ένα πολύ γνωστό μοντέλο τα “πήρε” στο κρανίο όταν έπεσε στην πασαρέλα φορώντας μια δημιουργία του οίκου Valentino και κατάφερε να γίνει Viral μέσα σε λίγες ώρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H 58χρονη Κρίστεν ΜακΜενάμι ανέβηκε στην πασαρέλα για λογαριασμό του γνωστού οίκου και προσπάθησε να περπατήσει στα πολύ ψηλά παπούτσια που φορούσε αλλά δεν είχε μεγάλη επιτυχία καθώς έπεσε , και η αντίδραση της φανέρωσε πως είχε νεύρα.

Άφου έκανε κάποια μικρά βήματα για να ισορροπήσει στα τακούνια, δεν άντεξε και έπεσε στην πασαρέλα. Οι θεατές προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και εκείνη αμέσως σηκώθηκε, έβγαλε τα τακούνια και κρατώντας το ένα παπούτσι, περπάτησε ξυπόλυτη.

Το βίντεο της με την τούμπα έχει γίνει viral και πολλοί είναι αυτοί που στεναχωρήθηκαν με αυτό που συνέβη διότι θα μπορούσε να τραυματιστεί σοβαρά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γνωστό μοντέλο των ’90s πέφτει στην πασαρέλα καθώς πέρυσι είχε περπατήσει για τον Γκοτιέ και πάλι βρέθηκε αγκαλιά με το πάτωμα.

Πάντως η ίδια φάνηκε μετά την πασαρέλα να διασκεδάζει το περιστατικό και γελούσε με αυτό που της συνέβη. Ελπίζουμε να προσέχει την επόμενη φορά!

Τσέκαρε και αυτά: