Βίντεο Tik Tok: Εμείς λιώνουμε στον καναπέ και βλέπουμε σειρές και άλλοι κάνουν πράγματα τα οποία είναι άκρως ιδιαίτερα!

Βίντεο Tik Tok: Η καραντίνα συνεχίζεται και δεν ξέρω για εσένα, αλλά υπάρχει κάποια σπαρίλα και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να αράζουμε στον καναπέ, να τρώμε και να βλέπουμε σειρές όλη μέρα! Υπάρχουν, όμως, κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας κάνουν να σηκωθούμε από ντιβάνια και καναπέδες αφού κάνουν απίστευτα πράγματα.

Η Kristina Makushenko φόρεσε το μαγιό της μιας και είναι κολυμβήτρια και τα τακούνια και μπήκε στην πισίνα για να «χορέψει»! Πόσο πιο τεμπέλα μπορεί να νιώσω δηλαδή;

ad

Η αθλήτρια σύγχρονης κολύμβησης θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της και είπε να φορέσει τακούνια και να δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση ότι περπατά μέσα στην πισίνα! Και έτσι κάνει τη γυμναστική της με στιλ!

Πατάω μετακίνηση 6 και πάω για τρέξιμο γιατί ακόμη δεν έχω βάλει νερό στην πισίνα μου!

Τσέκαρε τη:

@kristimakush95That sassy 360* walk 💃🏼 ##beyoncechallenge ##walking ##underwater ##underwaterdance ##swimming ##подводой♬ End of Time 2k15 Super Bowl by Beyoncé – Frankie Silva