Βιντεοπαιχνίδια Netflix

Βιντεοπαιχνίδια Netflix : Στον κόσμο του gaming προσπαθεί να εισέλθει η γνωστή πλατφόρμα ταινιών και σειρών και η λίστα με τα παιχνίδια που μπορεί να κατεβάσει κάποιος εμπλουτίζεται συστηματικά.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την πλατφόρμα αποφάσισαν πώς ήρθε η ώρα να κάνουν ένα “δωράκι” στους συνδρομητές τους και να διαθέσουν ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι “Immortality”.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο έχει λάβει πολύ καλές βαθμολογίες και είναι διαθέσιμο για download για Android και iPhone.

To παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από τον Sam Barlow ο οποίος έχει λάβει βραβεία για το “Telling Lies” και το ‘Ηερ Στορυ” . Στο ΟpenCritic έχει λάβει βαθμολογία 88 και θεωρείται ένα από τα must play παιχνίδια του 2022.

Είναι ένα παιχνίδι τρόμου το οποίο έχει επιρροές από τον κινηματογράφο και το μυστήριο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του.

Βιντεοπαιχνίδια Netflix  – Λίγα λόγια για την ιστορία

Η Μαρίσα Μαρσέλ είναι μια ηθοποιός που έχει γυρίσει τρεις ταινίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της και αλλά καμία δεν κυκλοφόρησε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Μαρία εξαφανίζεται και οι παίκτες καλούνται να τη βρουν και να εξετάσουν τα αρχεία και τα πλάνα από τα παρασκήνια έτσι ώστε να λύσουν το μυστήριο! Και ο στόχος είναι να μάθουν τι συνέβη στην ηθοποιό η οποία εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμός : Τι έκανε η Σίσσυ Φειδά

Κιμ Γιονγκ Ουν : Νέα εμφάνιση με την κόρη του