Βιντεοπαιχνίδια

Δυο δωρεάν βιντεοπαιχνίδια αποφάσισε να διαθέσει το EPIC GAME STORE, στους χρήστες που αρέσκονται να παίζουν στον υπολογιστή τους και θα μπορείς να παίξεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα κάτι διαφορετικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι δυο δωρεάν τίτλοι που διαθέτει είναι το “City of Gangsters” και το “Dishonored: Death of the Outsider’. Δυο παιχνίδια τα οποία έχουν γίνει ιδιαίτερα αγαπητά και μπορείς να τα παίξεις έστι ώστε να δεις αν σο ταιριάζουν και εσένα.

Στο Dishonored ο χρήστης καλείται να αναλάβει το ρόλο της Μπίλι Λούρκ και αναλαμβάνει τη μεγαλύτερη δολοφονία. Να σκοτώσει τον Οutsider ένα πλάσμα με θεϊκές δυνάμεις και το οποίο αρέκσεται στις ανέντιμες πράξεις.

Στο δεύτερο παιχνίδι – City of Gangsters –  ο χρήστης καλείται να αναλάβει τη σύσταση μιας εγκληματικής οργάνωσηςη και να δημιορυγήσει μια παραγωγή χρήματος. Γίνεται λαθρεμπόριο, λάδωμα αστυνομίας και άλλα τέτοια ωραία.

Στις 9 Φεβρουαρίου η λίστα θα ανανεωθεί και θα μπορεί κάποιος να παίξει το management sim Recipe For Disaster το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τις διατεθεί 16 Φεβρουαρίου.

Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν καταφέρει να μπουν στη ζωή όλων μας και είναι ιδανικά όταν βρισκόμαστε σπίτι και θέλουμε κάτι για να ξεφύγει το μυαλό μας.

Τσέκαρε και αυτά: