Βιντεοπαιχνίδια

Ένα μικρό σοκ έχουν υποστεί όλοι οι φανς της γνωστής εταιρείας με βιντεοπαιχνίδια, ΕΑ, διότι ανακοινώθηκε πως σταματά η κυκλοφορία της δημοφιλούς σειράς “Project CARS”.

Η εταιρεία – αφού απέκτησε τα δικαιώματα του franchise – αποφάσισε να πως δεν έχει σκοπό να επενδύσει παραπάνω από όσα είχε προβλεφθεί σε αυτό το project. Μάλιστα, ανακοίνωσε πώς όσοι άνθρωποι είχαν αναλάβει να δημιουργήσουν νέο περιεχόμενο για τα παιχνίδια της σειράς, θα μεταφερθούν σε άλλα projects.

Μιλώντας στο GameIndystry.biz, , ένας εκπρόσωπος της ΕΑ αναφέρθηκε στην εν λόγω απόφαση και είπε χαρακτηριστικά:

“Ανακοινώσαμε στους ανθρώπους της εταιρείας πως μετά από αξιολόγηση του επόμενου «Project CARS» και των μακροπρόθεσμων δυνατοτήτων ανάπτυξής του, αποφασίσαμε να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και επένδυση στο franchise”. 

Βιντεοπαιχνίδια – Στη συνέχεια των δηλώσεων του είπε : 

“Αποφάσεις όπως αυτές είναι πολύ δύσκολες, αλλά μας επιτρέπουν να δώσουμε προτεραιότητα σε τομείς που πιστεύουμε ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσουμε εμπειρίες που θα αγαπήσουν οι fans. Επικεντρωνόμαστε στα δυνατά μας σημεία στα racing παιχνίδια, ιδιαίτερα στα licensed IPs και στις open world εμπειρίες, και επεκτείνουμε τα franchise μας ώστε να είναι πιο κοινωνικά με μακροπρόθεσμα live services που θα δημιουργήσουν παγκόσμιες κοινότητες. Τα παιχνίδια βρίσκονται στο επίκεντρο της αθλητικής και αγωνιστικής ψυχαγωγίας, και με τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες των fans, αναγνωρίζουμε την ανάγκη να τα εξελίξουμε πέρα από το από το gameplay, παρέχοντας εμπειρίες για να παρακολουθούν οι fans, να δημιουργούν και να συνδέονται με τους φίλους τους”. 

Τσέκαρε και αυτά :

Πετρελαιοκίνητα: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα

Αθήνα : Η πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων με τη Google