Viral

Υπάρχουν πολλά βίντεο που έχουν γίνει viral αλλά ένα έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα όλων αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο και αφορά σε ένα πολύ ιδιαίτερο γλυκό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο διαδίκτυο εμφανίζεται πολύ συχνά ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα “συννεφένιο” γλυκό το οποίο σερβίρεται στο εστιατόριο El Celler de Can Roca στην Ισπανία το οποίο έχει αποκτήσει τρία αστέρια Μισελέν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordi Roca (@jordirocasan)

Αυτό το ιδιαίτερο γλυκό εμφανίζεται σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έχει συναρπάσει τους πάντες.

Το συγκεκριμένο γλυκό είναι ιδέα του Τζόρντι Ρόκα, ενός ανθρώπου που κατάφερε με τα αδέρφια του να αλλάξει την παγκόσμια κουζίνα και να δείξει στον κόσμο πώς η ισπανική μαεστρία είναι γεγονός.

Το γλυκό ονομάζεται “Bosque lluvioso” και πρόκειται για ένα ζελέ από ζαχαρωμένο παντζάρι και έχει νερό του οποίοι η υφή θυμίζει αποσταγμένο χώμα. Συνοδεύεται από ένα παγωτό από μέλι πεύκου και χαρούπι ενώ υπάρχουν γκοφρέτες από χαρουπόμελο και κακάο.

Αυτό το vira γλυκό έχει καταφέρει να προκαλέσει παράνοια στον κόσμο του διαδικτύου καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται να στηρίζεται ένα ολόκληρο γλυκό σε έβαλε σύννεφο! Και όλοι θέλουν να το δοκιμάσουν!

Tσέκαρε και αυτά:

Τάμτα : Η τρομακτική εμφάνιση στα MadWalk 2022

Χριστούγεννα 2022 : Οι ευχές της Ζωζώς Σαπουντζάκη