Viral βίντεο

Ένα viral βίντεο που κυριολεκτικά λατρέψαμε και δεν είμαστε οι μόνοι είναι αυτό ανάμεσα σε ένα μωρό και ένα κουτάβι, που το ανακαλύψαμε σε μία ειδική σελίδα στο Facebook με τον τίτλο “Αδελφές ψυχές” ή Soulmates.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ένα μωρό, ένα βρέφος σχεδόν μαζί με το νέο του αδελφάκι, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα απίστευτο κουτάβι.

Η μαμά του μωρού αποφάσισε όταν γέννησε να χαρίσει στο μωρό της και ένα αδελφάκι κι αυτό ήταν αυτό το υπέροχο κουτάβι με αυτά τα μάτια που κλέβουν καρδιές.

Το δέσιμο ανάμεσά τους έγινε με την πρώτη ματιά ή μυρωδιά! Μαζί έτρωγαν, μαζί πήγαιναν βόλτα, το ένα έκλεβε τα παιχνίδια του άλλου, ακόμα και στις ζαβολιές μέσα στο σπίτι ήταν μαζί.

Στο viral βίντεο αυτό ακούγεται η μαμά να λέει πως το δέσιμο ανάμεσά τους είναι τέτοιο που δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι. Απλά μωρό και κουτάβι κοιτάζονται και έχουν καταλάβει ο ένας τον άλλον!

Μάλιστα, η ίδια λέει πως η επιλογή της να φέρει ένα κουτάβι στο σπίτι συγχρόνως με την έλευση του παιδιού της, μπορεί να προκάλεσε ένα μίνι χάος μέσα στο σπίτι, αλλά συγχρόνως έμαθε και εκείνη να είναι καλύτερη μητέρα.

Το σίγουρο είναι που μας διδάσκει αυτό το viral βίντεο είναι αυτό που λέει και ο σοφός λαός: Το παιδί σου και το σκυλί σου, όπως το μάθεις.