Viral βίντεο

Ψάχνοντας για ένα viral βίντεο εντοπίσαμε μία περίεργη μέθοδο μαγειρικής ειδικά για τους τεμπέληδες ή τους ακαμάτηδες που δεν ξέρουν ούτε αυγό να βράσουν.

Έτσι ο γνωστός youtuber Louis Weisn αποφάσισε να απαντήσει στην περίεργη απορία εάν μπορεί δηλαδή ένας άνθρωπος να ψήσει ένα κοτόπουλο μόνο με χαστούκια.

Φυσικά δεν θα μπορούσε ο ίδιος να κάθεται να κοπανάει με σφαλιάρες ένα κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί από τη θερμότητα της σφαλιάρας. Οπότε του πήρε δύο μήνες προκειμένου να κατασκευάσει έναν βραχίονα ο οποίος θα μπορεί να ρίχνει σφαλιάρες.

Μετά από δεκάδες ή εκατοντάδες αποτυχημένες προσπάθειες ο youtuber κατάφερε το απίστευτο! Κατάφερε μετά από 135.000 χαστούκια για περίπου 8 ώρες να ψήσει ένα ολόκληρο κοτόπουλο.

Δείτε το viral βίντεο

Το εγχείρημα αυτό ήταν τρομερά δύσκολο, αφού το κοτόπουλο έπρεπε να χτυπιέται τόσο γρήγορα αλλά και δυνατά, αλλά όχι τόσο δυνατά ώστε το κοτόπουλο να μην διαλυθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το κοτόπουλο έπρεπε να χτυπιέται με ταχύτητα 1.666 μέτρα ανά δευτερόλεπτο ή περίπου με 6.000 χιλιόμετρα την ώρα.