Virtual Greek Panorama

Η πρώτη Virtual Greek Panorama πραγματοποιείται στη χώρα μας με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ να χαρακτηρίζει την έκθεση ως θεσμό που προσφέρει σημαντικές δυνατότητες προβολής για τη χώρα μας. 

Σύμφωνα με τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η κλασική καμπάνια για το 2021 και να ακολουθηθεί ένα τριετές στρατηγικό σχέδιο για την προβολή της χώρας και του τουριστικού μας προϊόντος.

Virtual Greek Panorama

Οι ιθύνοντες του ΕΟΤ θεωρούν πως η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, γνωρίζοντας πως ο ανταγωνισμός το 2021 θα είναι σκληρός.

Φυσικά και το 2021 θα συνεχιστεί η καμπάνια με τους εμβολιασμούς, τα rapid tests, αλλά και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Virtual Greek Panorama είναι μία έκθεση που θα παραμείνει ανοιχτή για όλο το χρόνο και κάθε μήνα θα φέρνει την Ελλάδα με όλες τις κύριες τουριστικές αγορές.

Με τη συνεργασία του Euronews θα ξεκινήσει το ταξίδι της η έκθεση με σταθμούς την Πολωνία και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στις 22 Φεβρουαρίου θα έχει σύνδεση με την Ολλανδία και την Ιταλία.

Στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης η Σκανδιναβία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστρία, η Γαλλία και η Γερμανία, ενώ φυσικά θα υπάρξει ιδιαίτερη σύνδεση με τις ασιατικές αγορές.