Βίσση Βανδή

Βίσση Βανδή: Η σύμπραξη των δύο σταρ στη σκηνή του J2US εξακολουθεί και προκαλεί συζητήσεις και το Σάββατο η Άννα Βίσση αποκάλυψε το παρασκήνιο της live με τη Δέσποινα Βανδή μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν γίνεται”.

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι για τη σύμπραξη Βίσση Βανδή της έστειλε μήνυμα και η Καίτη Γαρμπή γράφοντας “απλά τα πράγματα κορίτσια”.

Παραδέχθηκε ότι δέχθηκε την πρόταση για το J2US και θα ήταν κουτό να μην κάνει μία σύμπραξη με τη Δέσποινα Βανδή.

Αποκάλυψε μάλιστα πως πρώτη φορά συναντήθηκε με τη Δέσποινα Βανδή στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη και αυτή ήταν η πρώτη φορά που γινόταν σε ανθρώπινο επίπεδο. Μάλιστα, όπως είπε, με το που συναντήθηκαν Βίσση Βανδή έσπασε αμέσως ο πάγος αυτός όταν δεν έχει ξανασυναντήσει τον άλλον.

Είπε μάλιστα για τη συνάντησή τους πως θυμήθηκαν την ίντριγκα λέγοντας πως άρεσε στους φαν να υπάρχει αυτή η υποτιθέμενε κοντρα.

Για το ίδιο βράδυ στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη δήλωσε πως έκαναν πλάκα, είπαν κάποια τραγούδια, χωρίς να κάνουν επίδειξη φωνών και σημείωσε πως και οι δύο είναι έμπειρες στη σκηνή, απλά η ίδια η Άννα Βίσση είναι λίγο περισσότερο γιατί είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο.

Η Άννα Βίσση ήταν ξεκάθαρη στα όσα είπε σημειώνοντας πως της φαίνεται παράλογα λογικό η συνύπαρξή της εκείνο το βράδυ με τη Δέσποινα Βανδή και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τις θεωρούν ήρωες και πρωταγωνίστριες μιας ιστορικής στιγμής.

Χαρακτηριστικό του κλίματος πάντως που υπήρξε μεταξύ τους στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη, ήταν η ατάκα της Άννας Βίσσης πως έπαιξαν σαν κορίτσια με κούκλες.

Το σίγουρο είναι πως ο πάγος ανάμεσά τους πλέον έχει λιώσει και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πλέον μία συνεργασία ανάμεσά τους στη νυχτερινή Αθήνα, πανδημίας επιτρέποντος φυσικά. Και φυσικά το citynow.gr επικροτεί μία τέτοια σύμπραξη και θα την παρακολουθήσει όσο πιο στενά γίνεται.