Βίσση Βανδή

Βίσση Βανδή J2US: Στον τελικό του φετινού Just the 2 of Us γράφτηκε ιστορία, καθώς η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με την Δέσποινα Βανδή κι ερμήνευσαν παρέα γνωστές τους επιτυχίες.

ad

Μετά από χρόνια “κόντρας” και πολλών δημοσιευμάτων που τις ήθελαν να μην τα πάνε καθόλου καλά η μια με την άλλη, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μουσικό υπερθέαμα που συζητήθηκε, συζητιέται και θα συζητιέται για πάρα πολύ καιρό.

Η επική αυτή στιγμή στην ελληνική μουσική ιστορία σφραγίστηκε μάλιστα με ένα πεταχτό φιλί των δύο γυναικών στο στόμα, γεγονός που θύμισε το επικό φιλί των Madonna, Britney Spears και Christina Aguilera στα MTV VMAs το 2003.

Η Soula Glamorous φυσικά δεν παρέλειψε να αναρτήσει όσα συνέβησαν σε αυτόν το μεγάλο τελικό του Just the 2 of Us, που νικητές του ήταν οι Josephine και Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Τσέκαρε τι ανέβασε η Soula Glamorous:

(Βίσση Βανδή J2US)


*Friendly reminder: H Soula Glamorous είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που διακωμωδεί – ή καλύτερα “δικάζει” – με καυστικό τρόπο τα δρώμενα των τηλεοπτικών εκπομπών και των influencers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε και αυτό: Βίσση Βανδή: «Λύσσαξε» το Twitter με το ντουέτο τους

Ad