Βίσση Βανδή

Βίσση Βανδή: Ποιος κορονοϊός και ποιο εμβόλιο; Οι δυο τραγουδίστριες τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά και όλοι μείναμε αποσβολωμένοι να κοιτάζουμε τις οθόνες μας!

Τόσα χρόνια δεν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε συνεργασία μεταξύ των δυο τραγουδιστριών και ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να «ενώσει» τις φωνές τους στη σκηνή!

Η Άννα Βίσση φώναξε τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή και μαζί τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες της Βίσση και έκαναν πλάκα και αστεία καθώς τραγουδούσαν και τις ακούσαμε να φωνάζουν πως αγαπούν η μια την άλλη! Καταλαβαίνεις τι έγινε ε;

Μάλιστα, η Άννα Βίσση τραγούδησε μια μεγάλη επιτυχία της Βανδή, το τραγούδι «Στα έδωσα όλα», καθώς της το ζήτησε η κόρη της Σοφία η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη!

Βίσση Βανδή μας ξεσήκωσαν με τις γνωστές τους επιτυχίες και όσο αστείο και αν σου φαίνεται, ζήσαμε «ιστορική στιγμή» καθώς αυτή τη συνεργασία δεν την περίμενε κανείς καθώς είναι δυο τραγουδίστριες οι οποίες είχαν μια «άτυπη» κόντρα την οποία όμως κανείς δεν κατάλαβε πως είχε δημιουργηθεί! Οι φανς τους στα social media ξετρελάθηκαν με αυτό που συνέβη και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «Εύγε» στον Νίκο Κοκλώνη που το κατάφερε!

Τσέκαρε και το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Καναδάς: Εμφανίστηκε ένας μυστηριώδης φιλάνθρωπος