βιβλία

Τα βιβλία πια δεν είναι όπως στο παρελθόν, αλλά πλέον ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα με ένα μοναδικό κλικ να το έχει στο κινητό του, χωρίς να κάθεται να αναζητά μέσα στα βιβλιοπωλεία για το επόμενο εγχείρημά του.

Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο αυτό το concept των online bookstores, αλλά έρχεται με γοργούς ρυθμούς και φαίνεται πως θα κατακτήσει την ελληνική αγορά.

Μία τέτοια νέα προσπάθεια γεννήθηκε πρόσφατα και η αλήθεια είναι πως μόνο ενθουσιασμό προκαλεί, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε και να διαβάσουμε το αγαπημένο μας βιβλίο με ένα κλικ κυριολεκτικά.

Πρόκειται για τη νέα πλατφόρμα online books, με το όνομα CarmelasBooks.gr μέσα από την οποία μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα βιβλίων, να το επιλέξετε, και να το σγοράσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Και ξαφνικά, το βιβλίο που επιλέξατε βρίσκεται στο κινητό σας ή το tablet σας ή και τον υπολογιστή σας. Και η ανάγνωση ξεκινά.

 

Είναι η νέα πλατφόρμα με ηλεκτρονικά βιβλία που όχι μόνο διευκολύνει τον αναγνώστη, αλλά συγχρόνως πρωτοπορεί, αφού με κάθε βιβλίο έχει ο χρήστης τη δυνατότητα να ακούει το soundtrack που συνοδεύει το καθένα από τα βιβλία της πλατφόρμας.

Με μεγάλη ποικιλία από μυθιστορήματα, αισθηματικά, ερωτικά, αλλά και αστυνομικά βιβλία, που θα εμπλουτίζονται κάθε μήνα, η συλλογή της πλατφόρμας Carmela’s Books θα σας παρασύρει σε έναν καινούριο κόσμο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αυτή η νύχτα μένει: Το λυρικό trailer της σειράς