Βιβλία

Τα βιβλία είναι ένας κρυφός πόθος πολλών ανθρωπων και μπορεί να τα διαβάζουμε, αλλά πολλοί από εμάς θα θέλαμε να είμαστε εκείνοι που έχουν συγγράψει το βιβλίο.

Το πρόβλημα όμως με ένα βιβλίο δεν είναι μόνη η συγγραφή του. Αυτό είναι το κυριότερο βέβαια πρόβλημα, αφού πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι έχουν ταλέντο, αλλά τελικά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικό.

Με δεδομένο όμως πως υπάρχει το ταλέντο στη συγγραφή ενός βιβλίου, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Πώς θα πείσουμε έναν εκδοτικό οίκο να μας εκδώσει το βιβλίο. Πολλοί είναι εκείνοι που κατά καιρούς έχουν παραδώσει βιβλία, ιδέες και προσχέδια σε εκδοτικούς οίκους, αλλά δεν έλαβαν ποτέ καμία απάντηση.

Και μετά από πολλές πολλές προσπάθειες έρχεται η απογοήτευση και στη συνέχεια το όνειρο ξεχνιέται.

Αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις για να δει κάποιος το βιβλίο του δημοσιευμένο και γιατί όχι να αποκτήσει έτσι και μία νέα πηγή εσόδων.

Η λύση βρέθηκε στην πρωτοποριακή πλατφόρμα αγοράς online books! Η νέα πλατφόρμα Carmelasbooks.gr προσφέρει σε ταλαντούχους, νέους συγγραφείς να καταθέσουν τα βιβλία τους και να τα δουν και δημοσιευμένα μάλιστα.

Και πέρα από αυτό, όπως και οι εκδοτικοί οίκοι έτσι και η νέα αυτή πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα να νέων εσόδων στην τσέπη σας. Αυτό σημαίνει πως όπως και στους εκδοτικούς οίκους έτσι και σε αυτή την πλατφόρμα ανάλογα με τις πωλήσεις που κάνει το κάθε βιβλίο, λαμβάνεται και το αντίστοιχο ποσοστό.

Καιρός λοιπόν να ετοιμάσετε τα πληκτρολόγια και τα μολύβια σας και να γράψετε το νέο σας βιβλίο και να το δείτε δημοσιευμένο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Νέες τάσεις : Τα “δυνατά” χρώματα του φθινοπώρου