Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα πρόσωπο το οποίο πάντα απασχολεί τους συνωμοσιολόγους, και ένα νέο βίντεο έχει γίνει viral καθώς μέσω αυτού παρουσιάζεται μια θεωρία πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει αρκετούς “κλώνους” οι οποίοι αναλαμβάνουν δράση όταν εκείνος δεν μπορεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με το βίντεο το οποίο παρουσιάζει η Daily Mail και το οποίο ισχυρίζεται πως ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποιεί άλλους άνδρες οι οποίοι του μοιάζουν, υπάρχει μεγάλη σύγχυση για τις κινήσεις που κάνει καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν όντως είναι αυτός σε διάφορα σημεάι στα οποία παρουσιάζεται.

Η τελευταλια εμφάνιση στην Μαριούπολη ήταν και αυτή που πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες ότι χρησιμοποιεί “κλώνους” ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς ο άνδρας που παρουσιάστηκε έχε έντονο διπλοσάγονο ενώ σε άλλες εικόνες, ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται χωρίς αυτό.

Στο βίντεο παρουσιάζονται διάφορες εικόνες και όσοι έχουν ασχοληθεί με τους κλώνους, δείχνουν μέχρι και τις διαφορές που υπάρχουν στα αυτιά του.

Ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα καταφέρνει να βρίσκεται ψηλά στις λίστες με τα πρόσωπα τα οποία σχολιάζουν οι συνωμοσιολόγοι και ο ίδιος ποτέ δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη χρήση ανδρών που μπορεί να του μοιάζουν.

Ένα μυστήριο και αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: