Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο “τρελός” Βλάντιμιρ Πούτιν φέρεται να έχει διατάξει στρίπερς και γυναίκες που χορεύουν σε στύλους να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του πολέμου με σκοπό να εμψυχώσουν τους στρατιώτες γιατί ετοιμάζει μια πολύ σημαντική κίνηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη DailyStar, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως όλοι οι στρατιώτες θα λάβουν ένα “μετάλλιο” το οποίο έχει ήδη σταλεί στην πρώτη γραμμή και αναφέρονται σε αυτό ως “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”.

Οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί έχουν λάβει διαταγές για να οργανώσουν το ιδιαίτερο event καθώς οι Ρώσοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της εισβολής στην Ουκρανία και οι στρίπερς αναμένονται να δώσουν το δικό τους show.

Περισσότερες από 100 γυναίκες έχουν επιστρατευτεί και θα βρεθούν στα σημεία με ελικόπτερα για να κάνουν το shows τους κοντά στο Ντονπας όπου βρίσκονται στρατιώτες για να ξεκουραστούν.

More than 100 girls will be ferried to the front in a fleet of helicopters for a series of ‘concert shows’ at supply bases across the Donbas where troops are give five days rest and recuperation.

Παράλληλα έχουν σταλεί μπύρες και λουκάνικα για να μπορέσουν να γευτούν οι στρατιώτες πράγματα που τους είχαν λείψει!

“Διάφορα event θα πραγματοποιηθούν για τους στρατιώτες με στόχο να αναπτερωθεί το ηθικό τους”, αναφέρει πηγή!

Τσέκαρε και αυτά: