Βλάσης Χολέβας

Ο Βλάσης Χολέβας είναι Έλληνας σχεδιαστής ο οποίος έχει ντύσει με τις δημιουργίες τους σχεδόν όλες τις κυρίες της ελληνικής showbiz και είναι ένας από τους πολύ ωραίους άνδρες που ασχολούνται με τη μόδα τα τελευταία χρόνια. Το τελευταίο διάστημα απασχόλησε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ήταν ένας άνδρας δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη και χύθηκε πολύ μελάνι για αυτούς τους δυο ανθρώπους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlassi Holeva (@vlassi_holeva)

Ο σχεδιαστής μόδας είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές σχέσεις οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς είναι πολύ διακριτικός και οι γυναίκες τον λατρεύουν για την αισθητική του.

Ο Βλάσης αποφάσισε το 2023 να τον βρει αλλιώς και μαζί με τη Μορφούλα Ιακωβίδου εμφανίζεται στην σκηνή του “J2US“.

Βλάσης Χολέβας :Βιογραφικό ,η κούκλα πρώην, η σχέση με την Πανούλη, η κόρη του και το Instagram

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Δεκεμβρίου και έχει δημιουργήσει το δικό του ατελιέ στο Μοσχάτο Αττικής. Η αισθητική και η καλλιτεχνία μπήκαν από πολύ μικρή ηλικία στη ζωή του και του άρεσε πάντα να σχεδιάζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlassi Holeva (@vlassi_holeva)

Είναι ένας σχεδιαστής μόδας ο οποίος έχει παρουσίασε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και σε πολλά φεστιβάλ διεθνή χαρακτήρα έχουμε δει γυναίκες να φορούν τις δημιουργίες του. Οι συλλογές του πωλούνται σε πολλά καταστήματα και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ντύνει πολλές κυρίες.

Ο γάμος και η κούκλα πρώην

Ο Βλάσης Χολέβας είναι ένας άνδρας που πολιορκήθηκε από πολλές γυναίκες αλλά μια ήταν αυτή που κατάφερε να του πάει τη βέρα στο δεξί και ήταν η Άννα Βελοσόφσκι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την Ιζαμπέλα Σοφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlassi Holeva (@vlassi_holeva)

Το ζευγάρι χώρισε αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και ο σχεδιαστής μόδας επισκέπτεται πολύ συχνά τη Γερμανία για να δει την κόρη του.

Η Μαρίνα Πατούλη


Πολλά ακούστηκαν για τη σχέση του Βλάση Χολέβα και της Μαρίνας Πατούλη καθώς απαθανατίστηκαν ουκ ολίγες φορές από τον φωτογραφικό φακό σε τρυφερές στιγμές. Οι δυο τους έκαναν πολλές δηλώσεις για τη “φιλία” τους και ποτέ δεν έφτασαν να παραδέχονται πως έχουν σχέση και πως είναι μαζί ερωτικά.

Άφηναν πολλές φορές τα δικά τους υπονοούμενα και ο κόσμος πάντα αναρωτιόταν για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους. Οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι και να έχουν χωρίσει.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί για τη δημιουργία κάποιων ρούχων και τους έχουν πετύχει πολλοί στα σοκάκια της Μυκόνου να κάνουν τις βόλτες τους.

Τσέκαρε και αυτά: