Vodafone

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την εμπορική διάθεση νέων unlimited πακέτων στην καρτοκινητή, αλλά και την αναβάθμιση των υφιστάμενων πακέτων, προσφέροντας στους πελάτες της τα περισσότερα δεδομένα και λεπτά ομιλίας από ποτέ, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές τους.

Συγκεκριμένα, το CU και το Vodafone καρτοκινητό φέρνουν για πρώτη φορά στην καρτοκινητή νέα πακέτα data που προσφέρουν χωρίς προϋποθέσεις:

· Unlimited data για μια μέρα με 1,5€

· και Unlimited data για 4 Σαββατοκύριακα με μόνο 6€

Επιπλέον, το CU και το Vodafone καρτοκινητό προσφέρουν πια και απεριόριστη ομιλία με νέα πακέτα που δίνουν:

· Πακέτο για CU και Vodafone Καρτοκινητό: Unlimited λεπτά ομιλίας, 600 sms και 1,9GB για 1 μήνα με €13,5

· Πακέτο μόνο για CU: Unlimited λεπτά ομιλίας, 700 sms και 4GB για 1 μήνα με €15

Επιπλέον, προσφέρουν τα περισσότερα data από ποτέ σε όλα τα Combo μηνιαία και Data πακέτα. Νέα bonus online ανανέωσης, ανανεωμένο SHAKE αλλά και επιπλέον δεδομένα στα υφιστάμενα πακέτα, χωρίς καμία αλλαγή στην τιμή τους, ολοκληρώνουν τον χάρτη των αλλαγών του CU και του Vodafone καρτοκινητού που φέρνουν τη νέα μέρα της καρτοκινητής.

Ειδικότερα, με €15 κάρτα ανά μήνα οι συνδρομητές του CU μπορούν να έχουν Unlimited λεπτά προς όλους, 600 sms προς όλους και 5GB internet, μέσω του πακέτου CU Unlimited, του ανανεωμένου CU Shake και των bonus online ανανέωσης.

Ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Quique Vivas δήλωσε: “Πρώτη η Vodafone άλλαξε την αγορά της καρτοκινητής, απελευθερώνοντας την ομιλία προς όλα τα δίκτυα και πολλαπλασιάζοντας τα data προς τους πελάτες της. Σήμερα πηγαίνουμε την αγορά στην επόμενη σελίδα, προσφέροντας τα καλύτερα πακέτα καρτοκινητής που έχουν βγει ποτέ στην Ελλάδα, μέσα από Unlimited προϊόντα, τα οποία θα προσφέρουν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας”.

Τσέκαρε κι αυτό: 

ΚΠΙΣΝ: Όλο το πρόγραμμα για την άνοιξη