Την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την HBO στην Ελλάδα μέσα από το Vodafone TV, «το οποίο γίνεται το “Σπίτι της HBO” στη χώρα μας», ανακοίνωσε σήμερα η Vodafone.

Με τη συνεργασία αυτή οι συνδρομητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο σύνολο του καταλόγου, αλλά και σε όλες τις νέες επιτυχίες της HBO (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ), οι οποίες θα προβάλλονται αποκλειστικά στο Vodafone TV και σε πρώτη προβολή. Η συνεργασία έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουρίου 2020.

ad

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, το Vodafone TV εγκαινιάζει την εμπορική του διάθεση σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών και παρουσιάζει το επόμενο βήμα στην παροχή περιεχομένου, απαντώντας στην ανάγκη του σύγχρονου θεατή «να διατηρεί παράλληλα πολλαπλές συνδρομές, προκειμένου να απολαμβάνει το αγαπημένο του τηλεοπτικό περιεχόμενο με όλα όσα θέλει και χρειάζεται, όποια στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή τα θέλει».

Οι πελάτες λοιπόν όλων των δικτύων τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Vodafone TV μέσω μιας ενιαίας υπηρεσίας και η τιμή της διατηρείται σταθερή στα 9,40 ευρώ ανά μήνα, στην οποία περιλαμβάνεται και ο αποκωδικοποιητής, προκειμένου όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση, στο νέο αναβαθμισμένο περιεχόμενο του Vodafone TV.

Παράλληλα, ξεκινάει συνεργασία με την πλατφόρμα περιεχομένου Amazon Prime Video. Η υπηρεσία θα διατίθεται προς 5,99 ευρώ το μήνα. Παράλληλα, το Vodafone TV προσφέρει το ειδικό μενού Vodafone TV Kids, με περιβάλλον και περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, καθώς και με πρωτοποριακές δυνατότητες γονικού ελέγχου. Σύντομα το Vodafone TV θα γίνει διαθέσιμο και μέσω smart TV app.

Ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, ‘Αρης Γεωργόπουλος δήλωσε:

«Ο μεγαλύτερος On Demand κατάλογος περιεχομένου της ελληνικής αγοράς ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Το Vodafone TV εμπλουτίζεται με περισσότερες επιλογές από μια τεράστια γκάμα βραβευμένου, πολυσυζητημένου και ανατρεπτικού περιεχομένου και γίνεται το αποκλειστικό Σπίτι της HBO στην Ελλάδα, με απεριόριστες επιλογές σε σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγικές εκπομπές και όχι μόνο. Μέσα από την αποκλειστική μας συνεργασία με την HBO, υλοποιούμε τη στρατηγική μας για μια σύγχρονη υπηρεσία περιεχομένου για να απολαμβάνει κανείς ό,τι θέλει, όποια στιγμή κι από οποιαδήποτε συσκευή θέλει».